LUCRĂRI – În Reghin, contract de 4,6 milioane de lei pentru parcări și alei pietonale din zona sediului Poliției și a străzii 1 Decembrie 1918

0
450

INVESTIȚIE – REGHIN. Execuția lucrărilor pentru realizare reamenajării curte și accese, locuri de parcare, alei pietonale și sistematizare verticală pe B-dul Unirii nr. 57 și str. 1 Decembrie 1918 din municipiul Reghin va costa administrația publică peste 4,6 milioane de lei.

 

Proiectul prevede realizarea acceselor carosabile și parcărilor (pentru mașinile proprietate personală și un număr limitat de parcaje publice pentru parcare de scurtă durată de proximitate) la blocul nr. 57 din Bulevardul Unirii (care este și sediu al Poliției Municipiului) și strada 1 Decembrie – parcările publice de pe bulevardului Unirii vor fi suplimentate ulterior, existând un proiect de sistematizare care include mai multe parcări publice de-a lungul arterei de circulație.

 

Pentru acest contract, care trebuie finalizat în 12 luni, administrația locală a primit o singură ofertă, aceasta fiind admisă. Contractul a fost semnat în această lună cu firma locală Probicons la valoarea de 4,6 milioane de lei (exact: 4.628.810,04 lei, sumă care cuprinde TVA și care este echivalentă cu peste 936.000 euro) – Probicons, unic ofertant, firmă controlată de Bíró János, fost consilier local UDMR în mandatul 2008-2012, a licitat cu 2,18% sub limita maximă estimată de Primăria Reghin.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ