LUCRĂRI – Intră în reparații un pod rutier peste râul Niraj, circulația va fi deviată pe o rută ocolitoare timp de un an: lucrarea, estimată la 1 milion de euro

0
81

REPARAȚII POD. Podul de beton armat din Sânvăsii (com. Găleşti), situat pe DJ151D Ungheni – Acațari – Tâmpa, care traversează râul Niraj, va intra în reparații majore, lucrarea având deja eliberate autorizațiile, studiile și expertizele necesare demarării lucrării și fiind introdusă în licitație de Consiliul Județean Mureș.

 

Termenul de execuție este estimat la 12 luni, perioadă în care traficul rutier va fi închis pe această rută, fiind deviată  pe un traseu ocolitor. Traficul ușor (mașini sub 3 tone) vor avea la dispoziție un traseu de ocolire de circa 6 kilometri (compus din drumuri asfaltate, pietruite și de pământ), începând de la intersectia DJ151D cu DC44 – localitatea Troița – drum vicinal de pământ – DC38 – intersectia DC38 cu DJ151D.

 

La podul din Sânvăsii (situat la sud-est de municipiul Târgu Mureș) se vor executa lucrări de reparaţii a suprastructurii și a infrastructurii (a culeelor, a blocului de fundație etc.), estimate de administrația județului la peste 1 milion de euro (5.056.280,49 lei + TVA). Constructorii pot depune oferte până în 3 mai 2022, iar contractul va fi atribuit pe criteriul Prețul cel mai scăzut.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ