Lumină și cuvânt în Postul Crăciunului: Masa Festivă de Binefacere și lansarea cărților semnate de doamna Ani Teglaș la Emerald Luxury Events

EVENIMENT. În data de 14 noiembrie, Parohia Ortodoxă 14 Mureșeni a marcat De Lăsatul secului și intrarea în Postul Crăciunului printr-un eveniment cu totul special desfășurat la Emerald Luxury Events. Participanții au avut privilegiul de a lua parte la o Masă Festivă de Binefacere cu program artistic, care a adus bucurie și binecuvântare în sufletele celor prezenți.

O personalitate admirată, doamna Ani Teglaș, a contribuit la aura evenimentului prin lansarea a două cărți memorabile, adevărate bijuterii literare “pictate” cu esențe tari ale sufletului său frumos: “Lara, cu frânturi din viața unei inimi și suferință într-o picătură de iubire” și “Eseuri pe un colț de suflet”,creații care au captivat atenția și au îmbogățit spiritualitatea celor prezenți.

Preotul paroh Chebuțiu Ioan împreună cu preoții parohi invitați, au fost acolo pentru a binecuvânta acest moment și pentru a îndruma participanții pe calea pregătirii sufletului pentru sărbătoarea Crăciunului. Cuvintele sale pline de înțelepciune au adus o atmosferă sacruă și profundă, marcând începutul acestui important drum spiritual.

Evenimentul de la Emerald Luxury Events nu a fost doar o masă festivă, ci o oportunitate de a aduce comunitatea împreună, de a împărtăși bucuria și de a deschide inimile pentru spiritul Crăciunului. Într-un cadru select și plin de eleganță, participanții au simțit că au fost parte a unui moment special, unde caritatea, arta și spiritualitatea au fost unite într-o armonie minunată. Este un început semnificativ în Postul Crăciunului, care să lumineze călătoria sufletelor către sărbătoarea Nașterii Domnului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare