LUPTA PENTRU PROMOVARE – Unirea Ungheni încheie la egalitate cu Viitorul Cluj și ratează șansa de a se apropia la doar 2 puncte de locul promovant la baraj

0
72

PLAY OFF – LIGA A III-A. Sâmbătă, 30 aprilie 2022, pe Stadionul Central din Ungheni, în meci contând pentru etapa a 5-a a play-off-ului Seriei a 9-a a Ligii a III-a, CS Unirea Ungheni 2018 a terminat la egalitate, 0-0, partida ACS Academia de Fotbal Viitorul Cluj, ratând șansa de a se apropia la doar 2 puncte de al doilea loc promovant la semifinala barajului de promovare în Liga a II-a.

 

Meciul, arbitrat la centru de Silviu Iftode din Fălticeni, s-a dorit o revanșă a gazdelor, învinse în play-off, în 8 aprilie, la Cluj-Napoca, cu 2-1, dar între dorință și putință sunt diferențe esențiale. Antrenorul Pop a început partida cu următorul 11: Feier – Bîrsan, Bucur, Pițuc, Ndiesse, Vasiu, Iuga, Dinu, Marian Codrea, Istrate (cpt.), Astafei. Din păcate pentru suporterii gazdelor, Unirea n-a reușit să se impună și pe tabela de marcaj, care a rămas neschimbată până la finalul jocului.

 

Unirea Ungheni – Viitorul Cluj: 0-0. În celălalt meci al rundei, Metalurgistul Cugir – CS Hunedoara: 2-5 (1-1). După această etapă, clasamentul play-off-ului Seriei a 9-a arată așa: 1. CS Hunedoara 63 de puncte (calificată matematic de pe locul 1 în semifinala barajului de promovare), 2. Metalurgistul Cugir 42 puncte, 3. Unirea Ungheni 38 puncte, 4. Viitorul Cluj 34 puncte.

 

În etapa următoare, în 4 mai, CS Unirea Ungheni 2018 joacă în deplasare, la liderul neînvins CS Hunedoara.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ