SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – La Teatrul Național din Târgu-Mureș, concertul bucuriei, susținut de copii din opt localități ardelene

1
30

CONCERT. Luni, 2 mai, de la ora 16.45, în Sala Mare a Teatrului Național din Târgu-Mureș, are loc concertul „Get Up and Sing” (Ridică-te și cântă), susținut de Corul Superar al Caritas Alba Iulia, dirijat de Elana Andrews și format din copii din corurile a opt localități ardelene.

 

“Versurile „I get knocked down, but I get up again, you’re never gonna keep me down” inspiră concertul în care ne concentrăm asupra acelor surse de motivație care ne îndeamnă să ne ridicăm, să mergem mai departe și să învățăm din dificultățile vieții”, a precizat Mihány Tünde, managerul acestui proiect. Intrarea este liberă, pe baza completării formularului de înregistrare de pe https://caritas-ab.ro/ro/get-up-and-sing-2/ sau sunând la 0726 163 233.

 

Concertul este „o călătorie prin cântece, care ne amintesc de cele mai importante surse de motivație ale vieții: intimitatea familiei, frumusețea prieteniilor, bucuria de a lucra împreună, darul relaxării și al reîncărcării, curiozitatea față de experiențe noi, așteptarea entuziastă a sărbătorilor, și bineînțeles plăcerea pură de a cânta”.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ