LUX extravagant! Nu știai ce sa-ți cumperi cu 133.000 de dolari? Un iPhone 14 Pro cu un ceas Rolex încorporat

EXTRAVAGANT. Când vă imaginați cuvântul “lux”, ce vedeți?
Ce ziceți de “lux obscen”? Pentru unii, imaginea rezultată este cea a unui iPhone nou-nouț cu un Rolex încorporat în spate, datorită unei companii de personalizare a smartphone-urilor care a început să ofere exact acest lucru.

CAVIAR, un atelier de design rusesc cunoscut pentru modificările exagerate ale smartphone-urilor sale, și-a pus oficial în vânzare cea mai recentă lansare: un iPhone 14 Pro cu o față Rolex Cosmograph Daytona pe spate. Denumit pe scurt Daytona, corpul telefonului a fost complet refăcut pentru a include 8 diamante, aur de 18 carate și o serie de alte detalii extravagante.

Inspirația pentru această compoziție este chiar piesa centrală Rolex. În mod normal, în valoare de 41.000 de dolari, Cosmograph Daytona a fost proiectat inițial pentru a fi “instrumentul de cronometrare suprem pentru piloții de curse de anduranță”, iar acest lucru se vede în designul Caviarului. Deasupra cadranului ceasului se află trei cadrane decorative reprezentând un vitezometru, un indicator de combustibil și un indicator de ulei. Întrerupătoarele decorative ale tabloului de bord sunt fixate în partea inferioară din spate a carcasei, chiar deasupra logo-ului Caviar, care este reliefat în aur dublu placat. Sub accentele metalice strălucitoare ale modelului Daytona se află un corp din titan cu un strat de acoperire negru de depunere fizică a vaporilor, acesta din urmă fiind un element de bază pentru multe dintre piesele Rolex.

Daytona este în conformitate cu ceea ce clienții Caviar (sau, mai probabil, observatorii confuzi) au ajuns să aștepte de la marcă. Lansările anterioare ale Caviar au încorporat bucăți de meteorit, bucăți de vehicule Tesla și elemente din iPhone-ul original.
Multe dintre telefoanele și carcasele sale mai “accesibile” (adică 7.000 de dolari) folosesc aur adevărat. Caviar s-a aventurat chiar și în categoria pseudoștiinței, oferind o unitate care pretinde că protejează utilizatorul de radiațiile smartphone-ului.

Există probabil aproximativ trei persoane de pe planetă care găsesc acest Daytona atrăgător și care dispun de fonduri disponibile de 133.670 de dolari pentru a-l achiziționa.
Din fericire pentru ei, Caviar a pus la dispoziție exact trei unități.
Ca și în cazul celorlalte produse ale companiei, fiecare comandă este gestionată de un consultant personal care se ocupă de tranzacție, de la plată până la livrarea pachetului – așa că nu vă faceți griji, această încărcătură prețioasă nu se va pierde prin poștă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare