MAGISTRAȚI – 10 noi judecători și procurori au fost repartizați în instituții ale magistraturii din județul Mureș

1
537

REPARTIZARE. Din cei 197 de magistrați stagiari (111 judecători și 86 de procurori) care au promovat examenul de capacitate organizat de Consiliul Superior al Magistraturii (CSM), prin Institutul Național de Magistratură, în perioada noiembrie 2021 – aprilie 2022, 10 (6 procurori și 4 judecători) au fost repartizați la judecătorii sau parchete din județul Mureș.

 

Respectiv, 4 judecători stagiari care au promovat examenul vor fi numiți în funcție la Judecătoria Târgu Mureș. Aceștia sunt: Sanda Irina Hotfoludi (și-a făcut stagiatura la Judecătoria Fălticeni), Mihaela Marcela Berendi (și-a făcut stagiatura la Judecătoria Târgu Secuiesc), Emilian Ionuț Pop (și-a făcut stagiatura la Judecătoria Zalău) și Olivia Mădălina Ghiorghiu (și-a făcut stagiatura la Judecătoria Târgu Mureș).

 

De asemenea, 6 procurori stagiari care au promovat examenul vor fi numiți în funcție la unitățile de parchet din Târgu Mureș, Sighișoara și Târnăveni. Aceștia au fost repartizați după cum urmează: Claudiu Șandor (și-a făcut stagiatura la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reghin) la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș, Teodora Ariadna Iuraș (și-a făcut stagiatura la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș) la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș, Felix Șerban Ionuț Mare (și-a făcut stagiatura la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistrița) la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș, Dorina Gabriela Costea (și-a făcut stagiatura la Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului) la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reghin, Denisa Aurora Guțiu (și-a făcut stagiatura la Parchetul de pe lângă Judecătoria Făurei) la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sighișoara și Szilard Konstantinusz Hobincu (și-a făcut stagiatura la Parchetul de pe lângă Judecătoria Gurahonț) la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târnăveni.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ