Mama lui Elon Musk – Maye Musk, vine la București

EVENIMENT. Maye Musk, în vârstă de 74 de ani, mama celui mai bogat om din lume, ne va vizita curând pentru un eveniment la care va participa chiar din postura de gazdă.
Pe data de 26 ianuarie 2023, la Sala Palatului, Maye Musk, își va prezenta în fața publicului din România cartea ”O femeie își face un plan: Sfaturi pentru o viață plină de aventură, frumusețe și success”.


Femeile din România vor avea ocazia să stea de vorbă cu Maye, să discute despre demnitate, mândrie, succes, educație și munca extremă pentru copii și familie.

Evenimentul a fost confirmat și de Anamaria Prodan, care și-a anunțat prezența printr-o postare pe Instagram.

Din București, Maye Musk urmează să plece în Bulgaria, la Sofia și apoi în Turcia, la Istanbul, pentru două evenimente similare de promovare a cărții.

Maye Musk, este dietetician şi scrie cărţi de dezvoltare personală, dar este și model de profesie. În primăvara acestui an a făcut istorie pozând în costum de baie pe coperta Sports Illustrated, devenind cea mai în vârstă femeie care a pozat pentru coperta cunoscutei reviste.

Și-a început cariera ca model la vârsta de 15 ani, în Africa de Sud apoi a fost finalistă la concursul de frumusețe Miss Africa de Sud din 1969.
Odată cu renumele fiului ei, popularitatea Mayei Musk a crescut vertiginos, dar în 2011 a pozat nud pentru revista Time, la 65 de ani și a apărut în videoclipul „Haunted” al lui Beyoncé.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare