Manchester City și Sevilla se întâlnesc în Supercupa Europei, astăzi, la Atena, de la ora 22:00

SPORT. Marea așteptare pentru fanii fotbalului a luat sfârșit!
Manchester City și Sevilla se vor confrunta într-o dispută palpitantă în cadrul Supercupei Europei, meci ce va avea loc astăzi pe arena ”Georgios Karaiskakis” din Atena, cu începere de la ora 22:00. Acest moment așteptat cu nerăbdare promite o confruntare epică între două echipe de top din Europa.

Fanii pasionați vor putea urmări evenimentul în timp real prin intermediul formatului LIVE TEXT disponibil pe Sport.ro. Întrevederea dintre cele două formații a stârnit interesul multor iubitori ai fotbalului, întrucât reprezintă o oportunitate rară de a vedea două echipe de asemenea calibru în acțiune.

Cele două echipe s-au confruntat de patru ori în competiția de club UEFA, cu Manchester City ieșind învingătoare de fiecare dată, inclusiv în cele două meciuri din faza grupelor Ligii Campionilor 2022/23. Cu toate acestea, Sevilla nu trebuie subestimată, având în vedere progresul semnificativ pe care l-a înregistrat sub conducerea antrenorului José Luis Mendilibar. Echipa a reușit să elimine chiar și rivalele de la Manchester United, spre a-și adjudeca titlul Europa League pentru a șaptea oară, stabilind un record absolut.

Meciul de astăzi va fi unul cu rezonanță istorică pentru Manchester City, reprezentând prima lor apariție într-o Supercupă Europeană. În schimb, Sevilla are o experiență bogată în această competiție, fiind la a șaptea sa participare. Cu toate acestea, echipa spaniolă se confruntă cu o serie de cinci înfrângeri consecutive în Supercupă, având ultima victorie în 2006 împotriva lui Barcelona, când au câștigat cu 3-0.

Echipele probabile pentru acest meci sunt:
Manchester City: Ortega – Walker, Akanji, Gvardiol, Aké – Rodri, Kovačić – Foden, Álvarez, Grealish – Haaland
Antrenor: Pep Guardiola

Sevilla FC: Bounou – Jesús Navas, Badé, Gudelj, Acuña – Jordán, Rakitić – Ocampos, Suso, Óliver Torres – En-Nesyri
Antrenor: José Luis Mendilibar

Cei care așteaptă cu sufletul la gură această confruntare pot fi siguri că vor asista la un spectacol fotbalistic de calibru european, într-un meci ce poate schimba soarta Supercupei Europei pentru anul 2023.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare