Mara Togănel, prima femeie prefect din țară care primește această distincție – Diploma de Excelență și Placheta de Onoare a Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități “Sfântul Mare Mucenic Dimitrie Izvorâtorul de Mir”

DISTINCȚIE. Ne face mare plăcere să vă informăm că avem un Prefect unic în țară.

Prefectul Județului Mureș – Mara Togănel, a primit Diploma de Excelență și Placheta de Onoare a Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități “Sfântul Mare Mucenic Dimitrie Izvorâtorul de Mir”, devenind prima femeie Prefect din țară care primește această distincție.

Militarii veterani și veteranii cu dizabilități sunt adevărați patrioți care au reprezentat România cu mândrie și profesionalism în teatrele de operații, alături de trupe NATO din întreaga lume.

Domana Prefect Mara Togănel a avut bucuria de a discuta cu președintele A.M.V.V.D., domnul Marius Apostol și conducerea asociației despre construirea Centrului de Recuperare și Refacere a veteranilor de la Târgoviște, un proiect susținut și finanțat în acest an de Guvernul Ciucă, din fonduri europene și guvernamentale.

În același timp, la nivel local, președintele sucursalei Mureș a A.M.V.V.D., domnul Mihai Ilaș, a prezentat planurile de construire a unui monument al militarilor veterani din teatrele de operații în Târgu Mureș.

Pe pagina ei de Facebook, Doamna Prefect a specificat: “La fel ca până acum, voi continua să susțin proiectele Asociației pentru că este datoria noastră, a oamenilor din administrație, să fim promotorii recunoștinței față de cei care au dovedit spirit de sacrificiu și onoare.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare