MARATON – În perioada 14-16 mai, în Târgu Mureș are loc o acțiune de vaccinare în masă, fără programare: imunizarea se face cu vaccinul Pfizer

0
833

CAMPANIE DE VACCINARE. Conducerea Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) „George Emil Palade” din Târgu Mureș a anunțat că va organiza la sediul UMFST, timp de 3 zile de weekend (în perioada 14-16 mai 2021), o acțiune de vaccinare în masă împotriva virusului SARS-CoV-2, adresată întregii populații încă nevaccinată.

 

Imunizarea se va realiza cu vaccinul Pfizer BioNTech și se va adresa persoanelor cu vârsta peste 16 ani, indiferent de domiciliu, fără a fi nevoie de programare.

 

Fluxurile de vaccinare continuă vor fi asigurate de personalul medical din județ și studenții universității. Maratonul vaccinării se realizează în parteneriat cu Instituția Prefectului Mureș, Direcția de Sănătate Publică Mureș, unitățile sanitare din județ și asociațiile studențești din cadrul UMFST și cu sprijinul Comitetului Național pentru Coordonarea Activităților de Vaccinare împotriva SARS-CoV-2.

 

Prin această campanie, care necesită un efort colectiv, “se dorește să contribuim cu toții la controlul pandemiei și la revenirea cât mai rapidă la o viață normală”, a comunicat conducerea UMFST Târgu Mureș.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ