Mark Zuckerberg a anunțat o nouă caracteristică a aplicației de mesagerie Whatsapp

COMUNICARE. Mark Zuckerberg a adus o veste importantă pentru utilizatorii aplicației de mesagerie WhatsApp printr-o postare pe Facebook.
O nouă funcționalitate care permite partajarea ecranului a fost introdusă, oferind o serie de posibilități noi în comunicarea și colaborarea online. Asemănătoare cu serviciile de videoconferință precum Zoom, Microsoft Teams sau Google Meet, această caracteristică vine cu multiple beneficii pentru utilizatori.

Începând cu această actualizare, utilizatorii WhatsApp pot partaja ecranul dispozitivului lor în timpul apelurilor video, creând astfel o experiență mai interactivă și eficientă.
Butonul „Partajare” facilitează acest proces, iar odată activată funcția, o pictogramă de partajare va apărea într-o bară de meniu în timpul apelului video. Utilizatorii au opțiunea de a partaja întregul ecran sau doar o anumită aplicație, adaptând funcționalitatea la nevoile lor specifice.

Această nouă facilitate nu are doar avantaje în ceea ce privește comunicarea privată, ci poate fi și un instrument valoros în mediul profesional. Posibilitatea de a partaja documente, prezentări sau alte informații poate simplifica colaborarea la distanță și eficientiza procesele de lucru. Mai mult, partajarea ecranului poate deveni un suport tehnic util, în special pentru persoanele mai în vârstă sau mai puțin familiare cu tehnologia. În situațiile în care bunicii sau alte persoane întâmpină dificultăți cu utilizarea smartphone-ului, partajarea ecranului poate fi un mod rapid și eficient de a oferi asistență pentru rezolvarea diverselor probleme, cum ar fi plăți de facturi sau alte sarcini tehnice.

Este important de menționat că funcția de partajare a ecranului poate fi activată doar cu acordul utilizatorului și poate fi oprită în orice moment. Această măsură asigură confidențialitatea și controlul utilizatorului asupra informațiilor partajate.

WhatsApp a introdus treptat această funcționalitate în versiunea beta a aplicației cu câteva luni în urmă, iar acum, odată cu lansarea oficială, utilizatorii pot beneficia de această inovație care îmbunătățește experiența de comunicare și colaborare prin intermediul apelurilor video.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare