MasterClass de dans cu Oana Ioniță la Dance Art Târgu Mureș

CURSURI. În perioada 2-3 noiembrie 2023, sala școlii de dans Dance Art din Târgu Mureș, situată pe strada Aleea Covasna, nr. 1, va găzdui un MasterClass de dans cu Oana Ioniță, fondatoarea școlii Dance Planet, una dintre cele mai prestigioase școli de dans din România. Acest eveniment este destinat pasionaților de dans cu vârsta de cel puțin 10 ani și va oferi oportunitatea de a învăța de la un profesionist recunoscut la nivel internațional.

Oana Ioniță, cunoscută și sub numele de Bebelușa Oana de la Cronica Cârcotașilor, are o carieră impresionantă în domeniul dansului. Ea a absolvit Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale din București, secția coregrafie și pedagogie, în 2004, și a obținut în 2019 certificatul Balshoi Theatre, după absolvirea studiilor de pedagogie în balet la prestigioasa școală de dans rusă.

Cariera sa de balerină a inclus performanțe pe scenele Teatrului de Revistă Constantin Tănase, Operei Naționale Române din București și Teatrului Național București. Oana Ioniță s-a remarcat și ca și coregraf pentru emisiuni de televiziune și pentru artiști celebri, precum Luminița Anghel, Anna Lesko și Daniela Gyorfi.

În prezent, Oana Ioniță conduce Dance Planet, o școală de dans premiată, care a câștigat numeroase trofee la cele mai importante concursuri de dans pentru copii din lume, printre care se numără Youth American Grand Prix, Tanzolymp, Dance World Cup și Dance Star. Dance Planet este o școală acreditată CID Unesco și membră UNACOR (Uniunea Artei Coregrafice din România).

Acest MasterClass oferă dansatorilor din Târgu Mureș și din împrejurimi oportunitatea unică de a învăța de la unul dintre cei mai experimentați profesioniști din lumea dansului. Cursurile vor acoperi diverse stiluri de dans, inclusiv balet, jazz și dans contemporan, și vor aduce contribuții valoroase la dezvoltarea abilităților de dans ale participanților.

Evenimentul este organizat cu sprijinul unei echipe dedicate de părinți pasionați de dans, care doresc să ofere copiilor lor oportunitatea de a se antrena și a se perfecționa sub îndrumarea unor experți recunoscuți în domeniul dansului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare