MEDALII PENTRU ROMÂNIA – Petrina Pivniceru, dublă medaliată la Campionatul Balcanic de Atletism de Juniori de la Denizli, Turcia

0
16

SPORT. Hunedoreanca Petrina Pivniceru a reprezentat România și a câștigat titlul de campioană Balcanică de Atletism de Juniori la Denizli – Turcia, la proba de ștafetă 4 x 100 m – 45,70.
De asemenea ea a câștigat și medalia de bronz la proba de 200 m – 25.18 iar la 100 m a ocupat locul VI cu timpul de 12.25.
 
Petrina a participat la campionat alături de colegul ei hunedorean Pop Adelin Daniel (campionul național la proba de 800 m în 2021). El a obținut locul IV la proba de 800 m, cu timpul 1.52.66, fiind o cursă grea, la probă concurând cu sportivi mai în vârstă.
 

 
Cei doi sportivi hunedoreni sunt antrenați de profesorii Ștefan Beregszaszy și Florin Bucur, la Clubul Sportiv Școlar Hunedoara.
 
Felicitări amândurora!
 
Cătălina LumperdeanATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ