METEO 25 IULIE – 22 AUGUST. Caniculă și ploi puține în ultima lună de vară

CANICULĂ. Potrivit specialiștilor, vremea se va menține călduroasă, precipitațiile vor fi puține izolat, iar deficitul de umiditate din sol va fi extrem de ridicat. Temperaturile maxime se vor încadra între 30 şi 40 de grade Celsius, cu cele mai ridicate valori în zonele de câmpie din sud și est.
 
25 iulie – 1 august 2022
Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile sud-vestice. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sud-vestice.
 
1 august – 8 august 2022
Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, dar mai ales în cele sud-vestice. Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a tării, dar mai ales în jumătatea vestică a teritoriului.
 
8 august – 15 august 2022
Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări, în timp ce cantitățile de precipitații vor fi deficitare în jumătatea nord-vestică a ţării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.
 
15 august – 22 august 2022
Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va avea o tendință spre deficit în jumătatea sud-vestică a țării, iar în rest va putea fi apropiat de cel normal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Articole Similare