Mincinosul (audio)

OPINIE. Primarul Soós Zoltán este un mincinos dovedit, iar clipul audio de mai jos confirmă că promisiunile sale sunt baloane de săpun. Probabil există și înregistrări video dacă l-au filmat televiziunile la conferința din 3 august, când îmi declara că lângă bustul lui Ioan de Hunedoara vor fi puse toate traducerile, nu doar cea în latină care este inscripționată.

Atunci, în urma scandalului declanșat pentru că una a anunțat și alta a făcut (n.r. a solicitat consilierilor locali să aprobe instalarea bustului lui Ioan de Hunedoara în cetatea medievală din Târgu Mureș, dar a venit cu Iohannes de Hunyad), edilul mi-a spus că până la sfârșitul lunii august speră să monteze corectura (în română și maghiară). Ne apropiem de finalul lui octombrie, iar azi am realizat câteva imagini. Mai degrabă circulă trenul prin cetate decât să se țină de cuvânt primarul Soós.

 

Dacă ar fi cineva curios să-și piardă timpul pentru a verifica tot ce a spus candidatul Soós și ce a realizat primarul Soós, atunci ar nimeri într-o ploaie de minciuni. Una dintre ele e asta, dar cea mai mare e legată de restructurarea promisă și ”curățenia” din instituție. Doar vorbe-n vânt. O șansă pe care locuitorii din Târgu Mureș au pierdut-o cu alegerile din 2020. Sper că ei nu vor mai vota nepricepuți și nici etnic. Altfel, orașul nu-și va reveni încă 20 de ani. Și chiar e păcat ca această bijuterie să fie umplută cu noroi doar pentru că toți afonii în administrație s-au trezit cu frâul în mână, dar ne bagă-n prăpastia istoriei.

1 comment
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare