Mind Architect – podcastul care oferă o perspectivă necesară asupra vieții tale

PODCAST. Podcasturile sunt într-o ascendență continuă și asta nu poate fi decât un lucru bun. Ele sunt generatoare de informații, informații care vin direct de la sursă, de cele mai multe ori intr-un format bine organizat și pe înțelesul tuturor. Se pot asculta în mașină, acasă când gătim, sau seara înainte de culcare… practic oricând simțim nevoia de conectare cu lumea din jurul nostru… dar într-un mod diferit.

Subiectele diferă, de la cele de domeniul dezvoltării personale, la filme, cărți, muzică, politică… și lista poate continua. Eu prefer cele care au un iz neutru, care te învață ceva și iți deschid perspective.
Ce este minunat este ca ele pot fi găsite gratuit oriunde online, printr-un simplu google search, sau pe platformele dedicate (Spotify, YouTube, Apple Music)

Tocmai pentru că sunt multe, mi-am propus să recomand câte unul zilnic, în speranța că va ajunge la cine trebuie. Suntem mult prea prinși în viața cotidiană, uităm mai mult decât ne aducem aminte și trecem cu vederea că viața, așa cum e ea, nu e despre alergat, nici dovedi, nici adunat, ci despre cât și cum trăim experiențele prin care oricum toți trecem, vrem nu vrem.

Recent am descoperit Mind Architect, și încet dar sigur viața mea capătă o altă perspectivă, una mult simplificată și clară. Încep să înțeleg mecanismele, blocajele, căile minții mele în raport cu fiecare experiență pe care o am.

Cred cu tărie că atunci când te dedici explorării interioare, îți ies în cale diferite ajutoare – “unelte” care te ajută, cum a fost acest Podcast.

Cel mai bine explică Raul Olteanu: “Mind Architect este un ecosistem de învățare, dezvoltare personală și profesională, care te ajută să te cunoști mai bine și să ai relații mai bune cu tine și cu cei din jur.
Aici vei găsi conținut creat astfel încât să poți consuma informația pornind de la Fundamentele Neuroștiintei și navigând, apoi, prin teme de interes pentru tine, de la Psihologie și Psihoterapie, la Carieră și Dezvoltare Profesională, Cunoaștere de Sine și multe altele.. Ce mi-a plăcut a fost faptul că subiectele sunt discutate articulat și simplu. “

https://mindarchitect.ro/podcast/sezonul-1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare