MISIUNE IMPOSIBILĂ – Echipa de liga a II-a CSM Târgu Mureș joacă în optimile Cupei României la futsal cu deținătoarea trofeului

0
134

FUTSAL – CUPA ROMÂNIEI. Echipa de liga a II-a CSM Târgu Mureș joacă în optimile Cupei României la futsal cu deținătoarea trofeului, FK Odorheiu Secuiesc. Meciul are loc în 20 februarie. Tragerea la sorți a meciurilor din optimile Cupei României, a avut loc la sediul Federației Române de Fotbal (FRF) și a fost oficiată de Gabriel Bodescu, secretarul general-adjunct al FRF.

 

CSM Târgu Mureș s-a calificat în optimile Cupei României în urma rezultatelor din sezonul regular al Ligii a II-a, constituit criteriu de calificare în această fază a competiției. Târgumureșenii au activat în Seria 2 Centru unde s-au clasat pe locul 3 din 4 echipe, cu 3 victorii, 3 egaluri și 6 înfrângeri (12 puncte, golaveraj 47-60).

 

Iată programul complet al optimilor de finală ale Cupei României la futsal:

 

CSM Târgu Mureș (L2) – FK Odorheiu Secuiesc (L1)

Futsal Poli Iași (L2) – Imperial WET Miercurea Ciuc (L1)

FC Ceahlăul Piatra Neamț (L2) – CS United Galați (L1)

Kereszthegy Remetea (L2) – Autobergamo Deva (L1)

CSL Sportul Ciorăști (L2) – KSE Târgu Secuiesc (L1)

Metropolitan Ișalnița (L2) – Luceafărul Buzău (L1)

CFR Timișoara (L1) – CFF Clujana Cluj (L1)

Inter Gheorgheni (L2) – Șoimii Șimand (L2).

 

În cazul, puțin probabil, că CSM Târgu Mureș va produce marea supriză calificându-se în sferturile de finală, mureșenii vor înfrunta, în 21 februarie 2021, cel mai probabil, pe CS United Galați (L1, campioana en-titre) pentru calificarea la Final Four-ul competiției.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ