MISS UNIVERSE – Târgumureșeanca Henrietta Man, în semifinala concursului Miss Universe România

0
688
Henrietta Man

CONCURS DE FRUMUSEȚE. Târgumureșeanca Henrietta Man (23 de ani) a fost selectată pentru a doua etapă a concursului Miss Universe România, fază a competiției în care au rămas doar 30 de concurente.

 

Henrietta Man este studentă la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării a Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și se declară pasionată de tot ce e frumos, specialistă în cadouri, sociabilă, pasionată de teatru, fotografie, pictură, muzică, literatură, artă florală și este creativă (de la vârsta de 19 ani își administrează propria afacere, un magazin online de trandafiri criogenați în cupolă de sticlă – a absolvit Școala de flori la Filomena Flower School din Cluj-Napoca).

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ