MOARTE VIOLENTĂ – Un cioban dintr-un sat mureșean a fost ucis de urs

0
586

CIOBAN UCIS DE URS. Un cioban în vârstă de 63 de ani declarat dispărut împreună cu turma comunei mureșene Cucerdea, ieri, 9 noiembrie, a fost găsit astăzi, decedat, în zona unei păduri din apropiere de satul Giuluş. Conform polițiștilor din Târnăveni, desemnați să efectueze cerecetările preliminare, ciobanul ar fi fost omorât de un urs. Cadavrul ciobanului a fost găsit de un coleg de-al său pornit în căutarea sa.

 

Conform declarației colegilor săi, ciobanul ar fi plecat de la stână în seara de joi, 8 noiembrie. Polițiștii mureșeni au precizat că respectivul cadavru prezenta pe corp urme ale unui posibil atac de animal sălbatic, cel mai probabil urs. La faţa locului s-au deplasat şi poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, reprezentanţi ai Gărzii Forestiere Braşov, Agenţiei de Mediu şi asociaţiei de vânătoare competente.

 

Cadavrul a fost transportat la SML Târgu Mureş în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ