MODIFICĂRI – Conducere nouă a forului care aprobă strategia de dezvoltare a regiunii din care face parte județul Mureș

0
85

ÎNVESTIRE. Începând de ieri, 17 aprilie 2018, Consiliul pentru Dezvoltare Regională Centru (for care aprobă strategia și programele de dezvoltare regională), din care face parte și județul Mureș (cu patru reprezentanți), este condus de președintele Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, în funcția de vicepreședinte fiind ales Tamás Sándor, președintele Consiliului Județean Covasna, forul desfășurând, în comuna Sândominic (jud. Harghita) – a fost pentru prima oară în ultimii ani când o comună găzduiește o ședință a CDR Centru -, ședința anuală pentru învestirea noii conduceri.

 

CDR Centru este format din 24 de membri: cei șase președinți ai consiliilor județene din regiune, precum și câte un reprezentant al municipiilor, orașelor și comunelor din fiecare județ. Conform regulamentului intern, președintele și vicepreședintele CDR Centru sunt numiți din rândul președintilor de consilii județene pentru un mandat de un an.

 

Județul Mureș este reprezentat în acest for de Ferenc Péter (președintele Consiliului Județean), Dorin Florea (primar Tîrgu Mureș), Ioan Cristian Moldovan (primar Luduș) și Simon István (primar Sînpaul) – de regulă, primarii Florea și Moldovan își trimit reprezentanți la aceste ședințe.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ