Monaco Impact ajută următoarea generație de inovatori

KNOW-HOW. Ești tânăr antreprenor, ai nevoie de sprijin prin mentorat, know-how și iți dorești un impact social? Monaco Impact îți stă la dispoziție.
 
Monaco Impact este o organizație non-guvernamentală, o rețea de antreprenori cu experiență care dezvoltă proiecte cu impact social, care are ca scop sprijinul următoarei generații de tineri inovatori, acordându-le know-how prin mentorat.
 
Printre inițiativele organizației Monaco Impact se numără și un proiect de protecție al oceanelor cât și aplicația #Yolacare prin care poți urmări date importante despre sănătatea copiilor tăi.
 
Unul dintre cei mai tineri membri ai acestei organizații este Mihai Ivașcu, un antreprenor roman din industria tech, laureat al topului #Forbes 30 under 30. Mihai și-a început călătoria antreprenoriala încă de la 16 ani, si va puteți inspira din povestea lui aici:
 
https://www.monaco-impact.org/get-to-know-our-members-mihai-ivascu/
 
Camera de Diplomație Comercială cu Principatul Monaco, susține tinerii antreprenori motivați si pasionați, prezentându-le oportunități si know-how despre mediul de afaceri din Principat (și nu numai) și oferindu-le acces la resursele necesare concretizării ideilor si conceptelor lor.
 
Urmăriți activitatea Camerei de Diplomație Comercială cu Principatul Monaco pentru informații valoroase aici:
http://Camera de Diplomație Comercială cu Principatul Monaco

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Articole Similare