Monumentul eroilor români din Budiu Mic amenajat de AUR Mureș

AMANAJARE. AUR Mureș își aduce omagiu eroilor români înhumați în localitatea Budiu Mic printr-o acțiune de curățare și îngrijire a monumentului dedicat ostașilor.
Partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) Mureș a desfășurat cu mândrie o acțiune de curățare și îngrijire a monumentului dedicat eroilor români din localitatea Budiu Mic. Acest efort de îngrijire a monumentului a avut drept scop nu numai menținerea frumuseții sale, ci și omagierea eroilor care s-au jertfit pentru apărarea neamului și a valorilor noastre.

Zona din Budiu Mic care găzduiește acest monument are o semnificație specială pentru comunitatea noastră și pentru istoria noastră națională. Eroii români Budiu Mic s-au sacrificat pentru apărarea valorilor noastre și pentru lupta de eliberare a municipiului Târgu Mureș din toamna anului 1944. Este datoria noastră să ne asigurăm că memoria și sacrificiul lor rămân mereu vii în inimile noastre și în conștiința comunității noastre.

Acțiunea de curățare și îngrijire a monumentului a inclus lucrări de restaurare, curățare, și amenajarea înconjurimilor pentru a oferi un cadru frumos și respectuos pentru acest loc de comemorare. AUR Târgu Mureș își propune să continue să sprijine aceste eforturi și să colaboreze cu comunitatea locală pentru a menține monumentul într-o stare exemplară.

Președintele AUR Târgu Mureș, Dragoș Burghelia, a declarat: “Este o onoare pentru noi să ne implicăm în această acțiune de curățare și îngrijire a monumentului dedicat eroilor români din Budiu Mic. Cei 41 de eroi români au jertfit totul pentru țara noastră, iar noi suntem datori să le păstrăm amintirea și să păstrăm viu spiritul lor patriotic. Vom continua să susținem eforturile de menținere a acestui loc de comemorare în cea mai bună stare posibilă și ne străduim să identificăm conținutul plăcilor înlăturate pe parcursul timpului de pe monument. Sperăm că autoritatea locală își va face datoria iar spațiul va fi cel puțin îngrijit așa cum se cuvine.”
AUR Mureș invită comunitatea locală să se alăture acestor eforturi și să păstreze vie amintirea eroilor care și-au dat viața pentru România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare