Motivele emoționale din spatele afecțiunilor. Piele – acnee

SĂNĂTATE. Armonia a ceea ce trăim în interiorul nostru. Fața este acea parte din noi care intră prima în contact direct cu ceilalți. Acneea poate apărea atunci când ne aflăm într-un conflict pe plan emoțional sau mental, cu propria noastră realitate, mai ales în adolescență – când personalitatea abia atunci începe să prindă contur.

Acneea este expresia vizibilă de iritare, de critică, de resentiment, de frică, de rușine sau nesiguranță față de mine sau ceilalți. Toate aceste sentimente sunt într-o efervescență în interiorul meu. Revoluția interioară pe care o trăim se manifestă într-o erupție a coșurilor. Aceste aspecte sunt legate de afirmarea propriei noastre identități, de iubirea și acceptarea necondiționată.

Acneea mai poate apărea atunci când ne hotărâm să alegem între a fi deschiși față de noi înșine și față de alții, sau când avem dorința de a face față schimbărilor din viața noastră.
Suntem sfătuiți să începem să ne reconciliem cu noi înșine și să acceptăm ciclurile vieții. Ne conectăm cu esența noastră divină pentru a restabili ordinea interioară. E nevoie să avem mai multă încredere în noi și să apreciem cine suntem cu adevărat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare