MULTE DE COMUNICAT… – Administrația județului Mureș, dispusă să plătească 70.000 de euro publicitate în mass-media locală

0
569

FAPT. În următorul an, administrația județului Mureș este dispusă să achite până la 5.800 de euro pe lună pentru “activitatea de comunicare publică” (în traducere liberă, publicitate în mass media locală). Suma a fost introdusă în licitație, pentru semnarea unui/mai multe contract/contracte.

 

Mai exact, pentru anunțuri în presa scrisă (un cotidian în limba română și un cotidian în limba maghiară), presa on-line (un portal de știri în limba română și unul în limba maghiară), televiziune (un post TV în limba română și unul în limba maghiară) și radio (un post radio în limba română și unul în limba maghiară), Consiliul Județean Mureș (controlat de liderul UDMR Péter Ferenc din postura de președinte al forului deliberativ al județului) și-a anunțat disponibilitatea de a plăti între o valoare estimată cuprinsă între 123.760 lei și 344.864 lei din bugetul public al județului Mureș.

 

Partea bună este că suma este mai mică decât cea oferită în anul pandemic 2020 (probabil pentru că atunci erau mai multe de comunicat) – în 2020, valoarea maximă estimată a fost de 432.837,6 lei.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ