DIN 28 MAI – Cinematograful Cineplexx din mall-ul Shopping City Târgu Mureș se redeschide cu o ofertă promoțională: 8 lei/bilet, popcorn și suc gratuit

0
1072

FILME. Cinematograful Cineplexx din mall-ul Shopping City Târgu Mureș (localizat pe Bulevardil 1 Decembrie 1918, nr. 242) se redeschide vineri 28 mai, având în weekendul 28-30 mai o ofertă promoțională: 8 lei/bilet, popcorn și suc gratuit.

 

Primul weekend la Cineplexx deschide maratonul filmelor de familie. Vara la cinema va continua cu super-producții noi, precum filmul animat „Tom și Jerry”, acțiunea „F9” din seria „Furios și Iute”, „Cruella” de la Disney, noul capitol terifiant din seria „Conjuring” – „E mâna diavolului” etc.

 

Normele de igienă, distanțare socială și siguranță vor fi respectate cu strictețe, astfel încât vizitatorii să se bucure relaxați de revenirea la marele ecran și de o vizionare excelentă, au comunicat proprietarii.

 

Programul complet al cinematografelor, împreună cu detalii despre bilete și promoții vor putea fi găsite în orice moment pe site-ul www.cineplexx.ro sau în aplicația Cineplexx (disponibilă gratuit pe iOS și Android).

 

Operatorul de cinematografe Cineplexx operează în peste 60 de cinematografe în 12 țări – în România deține cinci locații în București (două), Satu-Mare, Sibiu și Târgu Mureș.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ