MUREȘ – 1,1 milioane de euro din bugetul județului, pentru lucrări neprevăzute la Aeroportul „Transilvania”

0
209

INVESTIȚIE. Consiliul Județean (CJ) a alocat, prin cea mai recentă rectificare a bugetului Mureșului, peste 1,1 milioane de euro (5.354.000 de lei) pentru lucrări neprevăzute legate de reparația pistei de decolare-aterizare a Aeroportului Internațional „Transilvania” din Tîrgu Mureș, regie autonomă din portofoliul forului administrativ al județului.

 

Practic, această ultimă rectificare a bugetului județean a mers în procent de peste 90% spre asigurarea finanțării necesare finalizării lucrărilor de la aeroport, a subliniat președintele CJ Mureș, Péter Ferenc. Lucrările de reabilitare a pistei de decolare-aterizare au început în 5 ocombrie 2017 și au fost stabilite inițial la 11,5 milioane de euro (peste 53,5 milioane de lei), fiind executate de asocierea dintre două sereleuri (PORR Construct și Geiger Transilvania).

 

Ultimul termen avansat de autoritățile județene în privința finalizării lucrărilor la aeroportul din Tîrgu Mureș este în prima parte a lunii iunie 2018.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ