MUREȘ – A fost alocată suma de 1,7 milioane de lei pentru plata cazării și hranei personalului medical din spitalele din subordinea Consiliului Județean

0
210

DECIZIE. Vineri, 24 aprilie 2020, forul deliberativ al județului Mureș (Consiliul Județean) a aprobat o nouă rectificare a bugetului general, printre altele alocând suma de 1,7 milioane de lei pentru plata hranei și a cazării personalului medical din spitalele aflate în subordinea instituției administrative a județului.

 

Decizia este argumentată legal prin prevederile Ordonanței Militară nr.8/2020, conform căreia, pentru prevenirea răspândirii COVID-19, autoritățile administrației publice locale asigură pentru personalul din sistemul public sanitar, la cerere, spații hoteliere destinate repausului dintre ture sau gărzi, hrana (trei mese pe zi) și apa.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ