MUREȘ – Copilul care a omorât un câine cu lopata, cercetat penal pentru uciderea animalelor cu intenție

0
760

DOSAR PENAL. În noaptea trecută, în jurul orei 23.00, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 13 Zau de Câmpie au fost sesizaţi, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că pe reţeaua de socializare online Facebook au fost postate imagini video în care un minor din comuna Papiu Ilarian, în vârstă de 13 ani, aplică unui câine mai multe lovituri, cu o lopată.

 

În urma cercetărilor, polițiștii au menționat că în 1 iunie, băiatul respectiv a exercitat fapte de violenţă asupra unui câine (aspect înregistrat de o altă persoană şi postate ulterior pe Facebook), urmare a cărora câinele a decedat. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de uciderea animalelor cu intenţie, acesta urmând să fie soluționat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduş.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ