MUREȘ – DECIZIE – Viceprimar declarat incompatibil cu funcția deținută

0
335

OFICIAL. Bordi István (UDMR), viceprimar al comunei mureșene Gheorghe Doja, a fost declarat de ANI în stare de incompatibilitate, deoarece a exercitat simultan, în perioada 29 iunie 2016 – 27 iunie 2018, funcţia de consilier local şi calitatea de angajat cu contract individual de muncă, respectiv consilier personal al primarului.

 

Și Ioan Mateiu (UNPR), consilier local în comuna mureșeană Solovastru, a fost declarat de ANI în incompatibilitate, deoarece, în perioada 1 noiembrie 2012 – 22 iulie 2016, a deţinut şi exercitat simultan funcţia de consilier local şi calitatea de angajat cu contract individual de muncă, în cadrul aparatului propriu al Consiliului Local.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ