MUREȘ – DECIZIE – Viceprimar declarat incompatibil cu funcția deținută

0
205

OFICIAL. Bordi István (UDMR), viceprimar al comunei mureșene Gheorghe Doja, a fost declarat de ANI în stare de incompatibilitate, deoarece a exercitat simultan, în perioada 29 iunie 2016 – 27 iunie 2018, funcţia de consilier local şi calitatea de angajat cu contract individual de muncă, respectiv consilier personal al primarului.

 

Și Ioan Mateiu (UNPR), consilier local în comuna mureșeană Solovastru, a fost declarat de ANI în incompatibilitate, deoarece, în perioada 1 noiembrie 2012 – 22 iulie 2016, a deţinut şi exercitat simultan funcţia de consilier local şi calitatea de angajat cu contract individual de muncă, în cadrul aparatului propriu al Consiliului Local.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here