Mureșeanul Filip Ugran, locul 6 în etapa a doua a Campionatului Mondial de Anduranță

RACING. Echipajul din care a făcut parte pilotul român Filip Ugran (Prema Racing) s-a clasat pe locul şase la categoria LMP2, duminică, în Cursa de şase ore de la Portimao (Portugalia), etapa a doua a Campionatului Mondial de anduranţă (WEC), potrivit Agerpres.

“Am terminat în forță cele 6 ore de la Portimao, trecând linia de sosire pe locul P6 după ce a plecat P8. A fost o luptă grea, dar nu am renunțat niciodată și am forțat până la final. Mândru de efortul echipei și aștept cu nerăbdare următoarea cursă, la SPA!”

Monopostul condus de Ugran, americanul Juan Manuel Correa şi olandezul Bent Viscaal, plecat de pe locul 8 al grilei de start, a încheiat la 32 sec 114/1000 de câştigători, United Autosports (Joshua Pierson, Giedo van der Garde, Oliver Jarvis).

Celălalt monopost Prema Racing (franţuzoaica Doriane Pin, italianul Mirko Bortolotti şi rusul Daniil Kviat) s-a clasat pe 4, la 17 sec 865/1000 de învingători.

În clasamentul general, Ugran şi coechipierii săi au încheiat pe 15 din 37 de monoposturi. Victoria a revenit celor de la Toyota Gazoo Racing (Sebastien Buemi, Brendon Hartley, Ryo Hirakawa), care au concurat la Hypercar.

Etapa a treia a sezonului va avea loc pe 29 aprilie, la Spa-Francorchamps (Belgia).

 

 

Sursa Agerpres.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare