Mureșeanul Loránd Kalas aduce Centura Semi-PRO Balkan-Asia și centura Turciei la Muay Thai

SPORT. Loránd Kalas, jandarm, instructor de Karate Kyokushinkai, campion la Karate full contact, campion Wado Kai, campion local Kick Box, a reprezentat Romania la evenimentul anului în Muay Thai – I.F.M.A. Ultimate Fight Arena, unde a reușit ieri să câștige victoria prin K.O. în a doua repriză și a devenit campion, transformându-și visul în realitate.

Performanța sa impresionantă i-a adus titlul de Campion, și anume Centura Semi-PRO Balkan-Asia și Centura Turciei (luată de la adversarul său), consolidându-și astfel reputația în acest domeniu, sub managementul echipei Mongol Team.

Loránd Kalas
a parcurs o serie de etape educaționale și sportive de-a lungul carierei sale. A absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport, după care a urmat cursurile Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi din Drăgășani. În paralel cu studiile, s-a dedicat și practicării Kickboxingului, obținând o remarcabilă performanță prin câștigarea primului loc la cupa Mediașului de Kickboxing, în cadrul unei competiții recente. De asemenea, deține gradul 1 Kyu în stilul de Karate Kyokushinkai și se implică în activitatea de antrenor pentru această artă marțială de peste 4 ani, oferind îndrumare atât copiilor, cât și adulților.

Felicitări Loránd!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare