MUTARE – Șefa procurorilor mureșeni de la Parchetul de pe lângă Tribunal pleacă definitiv la DNA Cluj

0
374

PROCUROR DNA. Procurorul Valentina Maria Gândilă își va înceta mandatul de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, fiind numită procuror în cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

 

Inițial, Gândilă a fost delegată, în aprilie 2021, în funcţia de procuror la DNA – Serviciul Teritorial Cluj, iar în septembrie 2021 a promovat concursul pentru numire (un fel de definitivat, în viața civilă) în DNA, cu 92,18 puncte (a obținut cel mai mare punctaj dintre procurorii mureșeni prezenți la concursul pentru posturi în DNA).

 

Gândilă a fost numită ca procuror la începutul anului 2010, fiind repartizată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș. Gândilă a obținut numirea în funcția de procuror șef al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș în iulie 2019, pe o perioadă de 3 ani (până în 15 iulie 2022).

 

* Foto: @psnews.ro

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ