MUZICA INDIEI întâlnește FOLCLORUL ROMÂNESC. Recital de bansuri, nai și tabla

MUZICĂ. Vă invităm la un eveniment inedit, ce aduce împreună muzica tradițională din România și India!

Prin confluența instrumentelor de suflat din cele două spații culturale, artiștii vă vor încânta cu interpretări surprinzătoare ale unor îndrăgite piese din folclorul românesc, alături de un repertoriu inspirat din anotimpurile și festivalurile indiene. De la doină la dhun, de la horă la hori, de la sârbă la raga, în cadrul concertului veți descoperi diversitatea și bogăția muzicală a celor două țări.

Cei trei muzicieni creează un melanj sonor plin de sensibilitate și emoție, construind punți de legătură între suflete prin sunetul universal al muzicii.

Cu vocea sa caldă și măiestria interpretării la nai, Narcisa Băleanu dă glas celor mai reprezentative expresii muzicale ale sufletului românesc. Bhaskar Das redă prin flautul său din bambus spiritul ancestral al civilizației indiene iar Amit Mishra, la tabla, adaugă dinamism și forță întregii prezentări muzicale.

Lăsați-vă purtați într-o fascinantă călătorie sonoră pe două continente și trăiți bucuria redescoperirii tradițiilor ce ne reprezintă și ne dau valoare în lume!

Evenimentul va avea loc pe 21 martie, de la ora 19:00, la Sala Dalles (Bulevardul Nicolae Bălcescu 18, București).

Biletele pot fi cumpărate de pe eventbook.ro, din librăriile Humanitas sau de la Cinema Elvire Popesco.

Eveniment organizat de Centrul Cultural “Rabindranath Tagore”, cu susținerea Ambasadei Indiei la București și a Ministerului Culturii din India.

Bilete aici.

 

 

Sursa romaniapozitiva.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare