NECONVENȚIONAL – Trupa Vama concertează în Cetatea Medievală din Târgu Mureș: se pun în vânzare 2.000 de bilete

0
340

CONCERT VAMA 2021. În 6 august, de la ora 21.00, la Cetatea Medievală din Târgu Mureș, trupa Vama va susține un concert în cadrul unui turneu naţional (“Vama Neconvenţional”), care va străbate 10 oraşe din România, în fiecare dintre acestea numărul de spectatori fiind limitat la 2.000. Spectatorii vor avea acces la locul concertului începând cu ora 16.00, au anunțat organizatorii.

 

Vama este formată din Tudor Chirilă – voce, Eugen Caminschi – chitară, Gelu Ionescu – claviaturi, Lucian Clopo – tobe și Dan Lucian – bas. Cele 2.000 de bilete puse în vânzare pentru spectacolul din Târgu Mureș sunt disponibile pe www.entertix.ro şi www.iabilet.ro. Prețul biletelor: 49 de lei primele 300 de bilete vândute, 79 de lei următoarele 1.700 de bilete vândute.

 

Conform normelor în vigoare date de autoritățile române, evenimentul este disponibil atât pentru fanii vaccinați cât și pentru cei care pot prezenta un buletin de testare rapidă efectuat în ziua evenimentului sau un test PCR cu rezultat negativ în ultimele 72 de ore. Aceștia trebuie să vină cu certificatele de vaccinare/testare printate. Eventualele modificări legislative vor fi comunicate ulterior de către organizatori. Minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel, trebuie doar să fie posesori ai unui bilet valabil și pot intra la concert.

 

Potrivit organizatorilor, formaţia va crea un spaţiu care să găzduiască până la ora concertului diverse activităţi recreative, cu implicarea comunităţilor locale. Astfel, spaţiile concertelor vor deveni locuri prietenoase unde fanii formaţiei vor putea să îşi petreacă timpul până la concert (între orele 16-21) într-o atmosferă de vacanţă, pigmentată cu cafea de specialitate, mâncare gustoasă, cărţi, târguri diverse, open sound-check Vama, discuţii cu formaţia adresate celor care vor să înceapă o carieră în muzică sau expoziţii diverse.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ