Netflix lansează un joc realizat de dezvoltatorul român Amber

ENTERTAINMENT. “Wild Things: Animal Adventures” este numele unui joc dezvoltat de compania românească Amber împreună cu dezvoltatorii americani Jam City pentru platforma mondială de streaming Netflix.
 
Peste 20 de programatori, artiști, designeri, animatori, artiști tehnici și testeri de la birourile Amber din București, Varșovia și Botoșani au fost implicați în dezvoltarea jocului, care este disponibil doar pentru abonații Netflix, potrivit StartupCafe.
 
Dezvoltatorii au transformat jocul dintr-un titlu free-to-play într-o experiență de aventură premium, de tip match 3 single-player. “Wild Things: Animal Adventures” este conceput pentru telefoanele mobile, iar jucătorii au sarcina de a-i ajuta pe leul Liam, pe elefantul Emma și pe prietenii lor să își reconstruiască habitatul după ce acesta a fost distrus de o furtună.
 
Jocul are o lecție importantă încorporată în el. În misiunea lor de a salva insula, jucătorii trebuie să rezolve puzzle-uri, să renoveze și să îngrijească terenurile natale ale animalelor. Unul dintre subiectele cheie ale jocului este grija față de mediu și modul în care putem contribui la reducerea efectelor schimbărilor climatice majore.
 
“Suntem încântați să colaborăm cu un partener de renume precum Jam City pentru a lansa “Wild Things: Animal Adventures’ pe platforma Netflix Games. Este primul joc dezvoltat de Amber pentru această platformă și ne oferă experiența necesară pentru a crea și alte produse de acest gen”, a declarat Mihai Pohonțu, președintele Amber.
 
Jocul a fost conceput pentru a fi accesibil persoanelor cu două dintre cele mai frecvente tipuri de daltonism, respectiv protanopia și tritanopia.
 
Înființată în 2013 în București, Amber are în prezent o rețea de studiouri și oferă o gamă largă de soluții de dezvoltare de jocuri video. Peste o mie de persoane lucrează în prezent în birourile Amber din București, Botoșani, Los Angeles, Guadalajara, Montreal, Kiev, San Francisco și Varșovia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Articole Similare