Neversea 2024: cum au răspuns organizatorii după scandalul cu Nicki Minaj de la Saga și ce surpriză au pregătit fanilor

FESTIVAL. La malul mării, ultima noapte de festival la Neversea s-a încheiat într-un mod epic. Zecile de mii de petrecăreți au încins ringul de dans pentru a patra zi consecutiv, captivați de ritmurile antrenante ale artiștilor preferați. Organizatorii au profitat din plin de absența lui Nicki Minaj de la Saga, oferind participanților mașini de ridesharing pentru a veni din Capitală și permitând accesul cu brățările de la Saga la festivalul de pe litoral.

În ultima noapte de Neversea, atmosfera a fost electrizantă. Zeci de mii de tineri au trăit fiecare moment alături de artiști care au făcut senzație.

“Ediția acestui an a fost excepțională, cu un număr mare de participanți. Sunt convins că vom depăși cifrele anului trecut. Asta demonstrează că Neversea este iubit de public. Mă bucur că am avut alături de noi toți artiștii principali și că am putut livra un festival exact așa cum și-l doreau oamenii”, a declarat Edy Chereji, unul dintre organizatori.

G-Eazy a fost artistul cel mai așteptat al serii și a livrat un show incendiar pe scena principală, încântând participanții care au dansat până la epuizare.

Cât despre absența unui alt artist programat, din cauza întârzierilor avionului său, acesta a fost înlocuit cu succes de artistul australian Dub FX, care a oferit un spectacol memorabil.

Organizatorii au profitat de situația creată de anunțul lui Nicki Minaj, oferind opțiuni de transport convenabile și facilitând accesul participanților cu brățări de la alte festivaluri. “Vino cu brățara de la alt festival și cu buletinul la punctul de check-in (deschis până la 4:00) și primești acces”, au comunicat aceștia.

În cele patru zile de Neversea, pe lângă scena principală au funcționat alte trei secundare, pe care au urcat sute de artiști și DJ din întreaga lume. Peste 70.000 de tineri s-au bucurat de o experiență muzicală intensă, completată de zone de fashion, sporturi pe apă și experiențe VR.

Astfel, Neversea 2024 a reușit să ofere o combinație perfectă între muzică, distracție și experiențe unice, consolidându-și poziția ca unul dintre cele mai îndrăgite festivaluri din Europa de Est.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare