NICIO SURPRIZĂ – Mara Togănel (PNL), numită prefect al județului Mureș

0
1906
Cristina Mara Togănel

PREFECT DE MUREȘ. În cursul acestei seri, prin Hotărâre de Guvern, Cristina Mara Togănel (PNL) a fost numită, cu caracter temporar, în funcția de prefect al județului Mureș. Postul de prefect al județului Mureș era vacant din 10 decembrie 2019, când a avut loc o dublă (auto)renunțare: în cursul dimineții, pesedistul Mircea Dușa, informat că urma să fie demis (titulatura oficială a actului este “eliberat din funcție”), și-a anunțat demisia din funcția de prefect.

 

Fără să țină seama de acest act unilateral, la ședința de Guvern din 10 decembrie seara, Dușa a fost eliberat din funcția de prefect, prin Hotărâre de Guvern. În această scurtă perioadă, în lipsa numirii unui prefect, atribuțiile acestuia au fost preluate, cu caracter temporar, de subprefectul Nagy Zsigmond (UDMR), așa cum s-a întâmplat și în primăvara și vara anului trecut, când, după demiterea lui Lucian Goga (în 24 aprilie 2018), Nagy a fost subprefect cu atribuții de prefect (post rămas vacant timp de aproximativ cinci luni).

 

Cristina Mara Togănel are 40 de ani, este vicepreședinte PNL Mureș, președinta Organizației de Femei Liberale Mureș și consilier județean PNL. De asemenea, noul prefect de Mureș este administrator al sereleului Euro Consult Proiect. A fost singurul nume susținut de PNL Mureș pentru funcția de prefect, deci alegerea sa n-a constituit nicio surpriză.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ