NICIO SURPRIZĂ – Primarul Dorin Florea s-a înscris în ALDE și a preluat conducerea filialei Mureș

0
718

TRASEIST. Matusalemicul primar al municipiului Târgu Mureș, Dorin Florea, în funcție din 2000, aflat la al cincilea mandat, a semnat astăzi, 17 mai, în prezența președintelui ALDE și al Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, cererea de adeziune la ALDE (și a lui Daniel Chițoiu și alți aldiști de la centru).

 

Tăriceanu i-a murmurat, ca la o nuntă riscantă, “Să fie într-un ceas bun!” și apoi i-a pasat din pogniet conducerea filialei județene, pentru că oricum Florea a fondat-o pe cea pe stil nou, după ce și-a trimis totți locotenenții politici acolo. Mișcarea vine cu câteva zile înaintea europarlamentarelor, dar nu reprezintă nicio surpriză pe scena politică mureșeană, Florea reușind doar să oficializeze fâsâiala de a intra în cel de-al nimeni-nu-mai-numără-câtelea-partid-în-care-intră, ca un veritabil traseist politic ce este (PNȚCD, PDL, PD, PNL).

 

La nunta politică cu Tăriceanu, Florea a zis că rămâne adeptul valorilor de dreapta, mai ales că vine, crede el, “din partea administrativă, partea frumoasă a politicii”. După ce Claudiu Sergiu Maior, locotenentul său din administrație, a devenit președinte ALDE Mureș (în prezența lui Florea), acum acesta a devenit oficial și locotenentul său politic. Repet, nu că  s-ar fi îndoit cineva că e altfel.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here