Nicu Mihoc impresionează în rolul interlopului Sandu Vlahu în serialul Groapa de la PRO TV (VIDEO)

CINEMAGIA. Pro TV a achiziționat cel mai nou serial, intitulat “Groapa”, care reprezintă a treia adaptare după seriale turcești, urmând în pasul “Vlad” și “Clanul”. Această nouă producție este inspirată de „Legea familiei” („Çukur”/„The Pit”), unul dintre cele mai populare seriale turcești din 2018. Acțiunea serialului românesc se desfășoară în orașul Giurgiu, poarta de acces către Dunăre, iar filmările au început deja, cu actorii pe platourile de filmare.

Rolul principal masculin este interpretat de Daniel Nuță, în vârstă de 30 de ani, cunoscut pentru participarea sa în „Rise of Empires: Ottomans”. În rolul eroinei se află Teona Stavarachi, o tânără actriță în vârstă de 24 de ani, la început de carieră. Alături de ei, Tudor Istodor și Iulian Postelnicu au roluri-cheie în serial.

Distribuția serialei “Groapa” este completată de nume cunoscute precum Monica Bîrlădeanu, Marius Manole, Dana Rogoz, Maria Buză, Alex Conovaru, Emilian Oprea și Nicu Mihoc. Acesta din urmă, cunoscut ca actor și regizor, interpretează personajul interlopului Sandu Vlahu. Pentru a se pregăti cât mai bine pentru acest rol complex, Nicu Mihoc s-a mutat în Giurgiu pentru o perioadă, documentându-se cu atenție.

Nicu Mihoc s-a născut în Agrișu Mic, județul Arad, la data de 8 iunie 1965, și a absolvit Institutul de Artă Teatrală Târgu Mureș în promoția 1989. A acumulat o bogată carieră de actor de teatru și film, dar și de regizor de teatru, extinzându-se pe parcursul a peste 20 de ani. Remarcabilul său talent l-a adus în atenția UNITER, fiind nominalizat în 2013 la premiul pentru cel mai bun actor în rol principal pentru interpretarea sa din spectacolul „Platonov”, desfășurat la Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu.

În ciuda succesului și a experienței sale, Nicu Mihoc a rămas mereu modest și a respins statutul de “vedetă”. Într-un interviu recent, actorul a afirmat că pentru el, o vedetă este acea persoană care primește multe aplauze pe scenă, dar pleacă cu puține. El se consideră un “actor antivedetă” și crede că nu există o diferență esențială între a fi actor de teatru sau de film. Esențial este să fii un actor autentic, să crezi în ceea ce faci și să construiești personajul pornind din tine însuți.

Serialul “Groapa” de la Pro TV se anunță a fi o producție fascinantă, în care talentul lui Nicu Mihoc în interpretarea interlopului Sandu Vlahu va fi cu siguranță o atracție deosebită pentru telespectatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare