NN România lansează programul de internship plătit NN Bootcamp pentru tinerii adulți care își doresc o carieră în IT

INTERNSHIP. NN, lider pe piața asigurărilor de viață, sprijină tinerii adulți talentați și pricepuți la tehnologie să își dezvolte competențele și abilitățile digitale esențiale pentru o carieră în IT. Astfel, compania lansează în România NN Bootcamp, un program internațional de învățare accelerată dedicat studenților și proaspeților absolvenți, cu scopul de a-i pregăti pentru obținerea certificării Salesforce Administration.

Prin această inițiativă, care se desfășoară în mai multe țări în care NN Group este operațional, compania își propune să susțină dezvoltarea viitoarelor generații de specialiști IT și să creeze oportunități profesionale pentru cei care doresc să contribuie la accelerarea dezvoltării insurtech în România.
Programul oferă pasionaților de IT acces la traininguri cu mentori internaționali, prin care își pot dezvolta cunoștințe și abilități tehnice, prin informații teoretice și activități practice și un proiect real în cadrul companiei, cu aplicabilitate în peisajul actual al pieței muncii în IT.

La NN, digitalizarea este o prioritate strategică, pentru că ne dorim să oferim întotdeauna clienților o experiență digitală care să răspundă nevoilor și așteptărilor acestora. De aceea, investim în inițiative semnificative pentru a susține inovația și dezvoltarea insurtech în România, atât la nivel operațional, cât și atunci când vine vorba de talentele care vor să contribuie la această misiune. Prin NN Bootcamp, oferim tinerei generații un program de învățare accelerată, cu provocări reale, nu doar teoretice, într-un cadru internațional susținut de specialiștii NN. Candidații vor fi pregătiți pentru certificarea Salesforce Admin și vor avea, de asemenea, posibilitatea de a obține un job în cadrul echipei noastre“, spune Laura Uceanu, Chief Information Officer NN România.

NN Bootcamp se adresează studenților din anii terminali, masteranzilor sau proaspeților absolvenți de la universități precum Politehnică, Cibernetică, Informatică, Matematică sau alte specializări tehnice, interesați să dezvolte o carieră în IT. Pentru a aplica la NN Bootcamp, candidații se pot înscrie până la sfârșitul lunii martie pe baza CV-ului, demonstrând ulterior performanțele academice, activitățile extracurriculare, competențele tehnice și eventualele experiențe profesionale într-o discuție cu echipa de HR.

NN își propune astfel să atragă talente în domeniul tehnologiei, cu bune abilități de comunicare și motivație pentru a învăța și a se dezvolta cu sprijinul unei echipe de profesioniști entuziaști.
Programul se va derula pe parcursul a 12 săptămâni, timp în care candidatul selectat va parcurge modulele de învățare online și va beneficia de sesiuni de mentorat aplicat, susținute de specialiști din grupul NN. De asemenea, participanții vor experimenta modul de lucru într-un proiect real de business, se vor pregăti pentru susținerea examenului de certificare Salesforce Admin și vor avea oportunitatea de a primi o ofertă de angajare în cadrul NN, în România sau la nivel internațional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare