Noaptea Companiilor, târg de joburi și prezentări de companii la sediile acestora – 16 noiembrie, Târgu Mureș

RESURSE UMANE. 8 companii își așteaptă vizitatorii joi, 16 noiembrie, la Targu Mures, la Noaptea Companiilor (NCO), târg neconvențional de joburi și prezentări de companii la sediile acestora. Noaptea Companiilor se va desfășura între orele 16:00 și 24:00, iar gazda evenimentului va fi Ovidiu Oltean.

Pentru a se deplasa la firme, vizitatorilor li se pun la dispoziție autobuze speciale.
Rutele și orarul autobuzelor, provenite din flota Transport Local Targu-Mures si nu numai, pot fi consultate pe https://www.noapteacompaniilor.ro/mures/despre-eveniment/. Fiecare din cele doua linii puse la dispoziție vor porni din Piata Teatrului– stația inițială. Pe de altă parte, vizitatorii care doresc să ajungă la companii cu alt mijloc de transport sau pe jos sunt invitați să facă acest lucru.

Odată ajunși la sediile firmelor, vizitatorii vor avea parte de evenimente variate: de la workshopuri la prezentări de specialitate, esacape room, gaming sau tur de fabrică. De asemenea, ei vor putea purta discuții informale cu angajații companiilor și vor putea să-și lase CV-ul în vederea unei angajări ulterioare.
Nu este necesară înscrierea generală ca vizitator la Noaptea Companiilor, însă la multe din evenimentele care vor avea loc la sediile firmelor numărul de locuri este limitat, astfel că doritorii sunt rugați să se înscrie prin intermediul formularelor speciale de pe website. Programul fiecărei companii în cadrul NCO și formularele de înscriere sunt disponibile pe https://www.noapteacompaniilor.ro/mures/companii/.

Vizitatorii sunt așteptați de companii din domenii diverse: de la producție la IT, de la turism la servicii de digitalizare și infrastructura și servicii energetice. Diversitatea se referă și la dimensiunile companiilor participante: de la multinaționale la firme mici, precum și la amplasarea sediului lor – în centru sau la periferie.

Companiile participante la NCO 2023 sunt Accenture, Hirschmann, UMB Feed, Luminess, Principal33, E.ON, .msg, WebBeds.
Mai multe informații despre Noaptea Companiilor găsiți pe websiteul evenimentului și pe paginile de LinkedIN, Facebook, Instagram și Tik Tok Noaptea Companiilor.
NCO se afla la prima editie in Targu Mures dar este un eveniment cu tradiție în Cluj din 2019. Anul acesta evenimentul se extinde la nivel national în Iasi si Targu Mures, iar anul 2024 va aduce noi locatii in țară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare