Noi ghiduri PR Centru 2021-2027 lansate în consultare publică

CONSULTARE. Autoritatea de Dezvoltare Regională (ADR) Centru, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul “Regiunea Centru” (PR Centru), a anunțat începerea perioadei de consultare publică pentru Ghidul Solicitantului destinat priorității de investiții 3 “O regiune cu comunități prietenoase cu mediul” – Obiectiv specific 2.1 “Promovarea eficienței energetice și reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră”, în cadrul Acțiunii 3.1 “Eficiență energetică în clădiri rezidențiale”.

Perioada de consultare se va desfășura pe o durată de 15 zile lucrătoare, oferind părților interesate posibilitatea de a aduce observații și propuneri în legătură cu Ghidul Solicitantului. Aceste feedback-uri pot fi transmise prin completarea formularului pus la dispoziție și ulterior trimiterea acestuia prin e-mail la adresa helpdesk@adrcentru.ro, până la data de 4 septembrie 2023.

Ghidul Solicitantului poate fi accesat și consultat pe pagina oficială a ADR Centru.

Toate observațiile, propunerile și comentariile primite în cadrul acestei consultări publice vor fi atent analizate și luate în considerare în procesul de finalizare și ajustare a Ghidului specific, cu scopul de a asigura coerența și relevanța acestuia. De asemenea, aceste contribuții vor influența procesul ulterior de lansare a apelului de proiecte, asigurând că acesta răspunde nevoilor și cerințelor comunității și mediului local.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare