NOTA DE PLATĂ – Ați fost la Dan Puric moca? Moca? I s-au plătit peste 2.800 de euro din banii voștri

0
324

ȘOU ȘI BANI. “Decât” bună ziua și bine v-am găsit! Din nou. Pentru că vrem să vă comunicăm ceva succint. Și clar. “Prestația artistică” la spectacolul susținut de Dan Puric, petrecută în Tîrgu Mureș, în 10 octombrie 2018, sub titulatura “Jertfa Unirii noastre”, a jertfit din bugetul public al orașului suma de 13.308,96 lei (ne scuzați că v-am inoportunat, așa, chiar duminică, zi de weekend, cu o sumă exprimată “la ultimul bănuț”, dar am vrut să fim relativ exacți în exprimarea financiară).

 

Deci, echivalentul a 2.861 de euro + cazare și masă (pentru două persoane) + plata serviciului scenotehnic, atât a costat prestația artistică cu accesul “gratuit” al publicului. Acces „gratuit” plătit, desigur, din banii orașului. Absolut dezinteresat. A fost frumos? A fost frumos! Aaa, contractul (nr. 58.092/05.10.2018) a fost semnat cu cinci zile înaintea „prestației artistice”, în numele urbei semnând, firește, primarul Dorin Florea, iar în numele prestatorului artistic, la fel de firesc, Dan Puric, administratorul Companiei Dan Puric, cum altfel.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ