Noua Fabrică de Cărămizi Decorative Meldorfer – parte a Grupului Benţa

DEZVOLTARE. Grupul Daw Bența, deținut de omul de afaceri Remus Aurel Bența, a avut ieri inaugurarea Fabricii de Cărămizi decorative aparente Meldorfer, în Sâncraiu de Mureș.
Astfel grupul Daw Bența face un pas înainte și reușește să fie mai aproape de tendințele cererii de finisaje pe piețele unde activează.

Cărămizile decorative aparente Meldorfer sunt materiale de finisaj unicat, de o calitate ridicată, utilizat atât la interior cât și la exterior, pentru finisarea pereților și fațadelor termoizolate sau a diverselor suprafețe minerale și organice. Acestea au o rezistență ridicată în timp fără a fi necesare renovări, iar caracterul mineral îl recomandă pentru aplicări pe clădiri cu regim de înălțime ridicat.

Culorile și textura cărămizilor aparente pot fi personalizate în vederea imitației fidele a cărămizilor vechi, păstrând astfel neschimbat aspectul original istoric al clădirilor vechi.

Fabrica a fost realizată pe o platformă industrială cu o suprafață de 24.160 mp, cu o investiție de aproximativ 3.600.00 de euro și s-au preconizat 130 de angajați în componența ei.
“Vom beneficia în acest demers de experiența vastă de care dispun partenerii de la DAW SE pentru instruirea salariaților și pentru aplicarea celor mai noi soluții tehnologice”, a menționat Remus Aurel Bența, directorul general al companiei DAW Bența.

Compania plănuiește să facă export spre Bulgaria, Germania, Suedia, Norvegia, Marea Britanie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare