NOUL LOC DE MUNCĂ – Ce face Dorin Florea după ce a fost 4 ani prefect de Mureș și 20 de ani primar de Târgu Mureș

7
17176
Dorin Florea

SURSE MSNEWS. Clinica Chirurgie II a Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Mureș, condusă din septembrie 2019 de prof. dr. Radu Mircea Neagoe (medic primar de Chirugie vasculară), va avea în curând un nou medic angajat. Cu carte de muncă (că-i mai trebuie un an ș-un pic până la împlinirea vârstei de pensionare).

 

Numele noului-vechi medic de la Chirurgie II din SCJU Mureș este Dorin Florea. Pentru cei care nu și-l reamintesc cu precizie, explicații suplimentare: este cel care în perioada 1996-2000 a fost prefectul județului Mureș și în perioada 2000-2020 a fost primarul municipiului Târgu Mureș. Sigur, deși unii ar fi înclinați să creadă că Florea este de profesie primar, de fapt el este medic (din 1982, când a absolvit UMF Târgu Mureș, are din anul 1998 competență în chirurgie vasculară), deși nu a mai profesat, cum spuneam, de 24 de ani, activând mai mulți ani ca primar (20) decât ca medic (17).

 

Practic, asta vrea să vă informeze prezenta scriere: că fostul primar Florea, ca orice fiu risipitor, se întoarce la matcă. Adică la chirugia vasculară (el s-a angajat în 1982-1996 ca medic și apoi, din 1988, ca medic primar în cadrul secției de Chirurgie Generală și Vasculară aparținând Spitalului Clinic Județean Mureș). Sigur, un pic s-a odihnit (în 23 octombrie 2020 a fost pentru ultima dată la Primăria Târgu Mureș), dar acum a făcut demersurile pentru angajare, conform surselor credibile, informate și implicate ale msnews.

 

Fostul edil al municipiului reședință de județ (de 5 ori ales în funcția prin care a controlat administrația urbei) are vârsta de 64 de ani și acuși-acușica poate să-și depună actele pentru o pensionare liniștită în care să-și consume modestele acumulări financiare din timpul celor 24 de ani de șefie în administrația publică județeană și locală.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

7 COMENTARII

 1. Eu cred ca este de apreciat ca la 64 de ani isi reia activitatea de medic.
  Putea sa se pensioneze tinand cont ca locuitorii Targu Muresului pot iesi la pensie cu 2 ani mai repede. (Azomures).
  Dar noi romanii stim doar sa criticam.
  Si bineinteles stim intotdeauna ce fac altii, mai bine decat ceea ce avem noi de facut.
  Un lucru este sigur. Ne meritam soarta.

 2. Asta nu se dezminte.Echiar un nesimtit notoriu.Are nu tupeul ci nesimtirea ca dupa atatia ani de stat pe tusa cand si a pierdut eventualele competente sa se intoarca la medicina.Nu doar ca v a ocupa postul unui om care vrea sa vindece oameni .dar e posibil sa nenoroceasca vreun bolnav .Onca o dovada a caracteruli sau.De parca mai era nevoie.Sper din suflet ca oamenii sa refuze sa fie operatode unul ca el.

 3. A dat Domnul Primar examenele de reconfirmare ca medic specialist?Nu e cam mult 24 ani inafara meseriei de chirurg, meserie care implică manualitate?Dorește cineva, in cunoștință de cauză ,să se lase operat de Domnia Sa?

LĂSAȚI UN MESAJ