NOUTATE – Ministrul Fifor: „În Tîrgu Mureș, la sesiunea din septembrie pentru medicina militară, locuri cu predare în limba engleză – avem nevoie de medici în teatrele de război”

MEDICINĂ MILITARĂ. Ministrul Apărării Naționale, Mihai Fifor, a precizat public că ministerul este preocupat de îmbunătățirea sistemului medical militar și de partea de psihologie și că se fac demersuri pentru ocuparea funcțiilor, dar că procedura „este destul de anevoioasă”.

 

“Desfăşuram un lobby, e aproape o campanie de marketing. Nu e deloc uşor, la fel cum nu e nici în sistemul medical. Am considerat că nu e suficient să scoatem posturi la concurs, ci trebuie să şi pregătim oameni pentru sistemul medical militar și vom organiza o nouă sesiune de admitere în luna septembrie (n.red., în 7 septembrie) şi, ca o noutate, vor fi locuri scoase la concurs (n.red., 20), la Târgu Mureş, cu predare în limba engleză. Avem nevoie de medici militari care să meargă în teatrele de război”, a declarat Mihai Fifor. Testarea cunoștințelor de limbă engleză este organizată ca probă preliminară (eliminatorie) în 6 septembrie, la UMF Tîrgu Mureș.

 

msnews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare