NUMIRE – Nou director medical la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş

0
1545
Dr. Vasile Habor

DIRECTOR NOU. Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş are un nou director medical: dr. Vasile Habor, medic primar Chirurgie Generală, Doctor în Medicină şi membru în diferite Societăţi ştiinţifice naţionale.

 

Dr. Habor îşi desfăşoară activitatea ca medic în specialitatea Chirurgie generală în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş din data de 1 ianuarie 1991 și a preluat atribuţiile de director medical al unității spitalicești, inclusiv activitatea de coordonator al Ambulatoriului integrat al spitalului, din 5 ianuarie 2022, a precizat Mariana Moldovan-Negoiță, purtător de cuvânt al SCJU Târgu Mureş.

 

* Foto: Clinica Chirurgie 1 a SCJU Târgu Mureș

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ