NUMIRE – Un polițist pensionar, propulsat de PSD în funcția de subprefect al județului Mureș: Pălășan, al doilea subprefect

2
1146
Nicolae Florin Pălăşan și Dumitrița Gliga

SUBPREFECT NOU ÎN MUREȘ. Nicolae Florin Pălăşan (PSD) este noul și cel de-al doilea subprefect al județului Mureș, oficializarea deciziei având loc în ședința de Guvern din seara de miercuri, 12 ianuarie 2022.

 

Pălășan este fostul șef al Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, acum în pensie, a fost prezentat de conducerea PSD Mureș, controlată încă de reghineanul demisionar forțat Vasile Ghiorghe Gliga, prin fiica sa, deputatul Dumitrița Gliga (președinte interimar al filialei județene a social-democraților) ca “omul potrivit la locul potrivit şi în conjunctura politică potrivită”, argumentul suprem fiind că are la bază pregătire în domeniul juridic.

 

Cea de-a doua funcție de subprefect al județului Mureș, introdusă în organigramele instituțiilor prefecților la începutul anului 2021, pentru ca toate cele trei partide aflate atunci la guvernare (PNL, UDMR, USR) să aibă câte un reprezentant, și menținută și ulterior de noul triumvirat PNL, UDMR, PSD, era vacantă din 9 septembrie 2021, când, după retragerea USR de la guvernare, subprefectul acestui partid (Ana Lucia Hang) a fost eliberată din funcție.

 

În acest moment, echipa de conducere a Instituției Prefectului Mureș este completă, în formula: Mara Togănel (prefect PNL), Nagy Zsigmond (subprefect UDMR), Nicolae Florin Pălăşan (subprefect PSD).

 

* Foto: @PSD Mureș

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ