PENTRU MENȚINEREA ÎN LIGA 1 – Echipa de fotbal feminin Ladies Târgu Mureș joacă în 6 martie, în deplasare, prima etapă din play-out

0
117

TRAGERE LA SORȚI. La sediul Federației Române de Fotbal au fost trase la sorți meciurile din prima etapă a  play-off și play-out din Liga 1 la fotbal feminin – primele 6 clasate în sezonul regulat (încheiat în 5 decembrie 2021 – s-a disputat un singur meci cu fiecare echipă) vor evolua în play-off, iar ultimele 6 clasatese vor întâlni în play-out.

 

Ladies Târgu Mureș, clasată pe locul 10 (din 12 echipe) la finalul sezonului regulat (cu 6 puncte, obținute din 2 victorii și 9 înfrângeri), va juca în play-out, pentru menținerea în Liga 1. Fiecare echipă continuă competiția cu numărul de puncte acumulate în sezonul regulat. În play-out se vor juca partide tur-retur, implicit fiecare din cele 6 participante vor disputa câte 10 meciuri. Prima etapă este programată în 6 martie 2022.

 

Iată programul:

• CSȘ Târgoviște (loc 12) – Ladies Târgu Mureș (loc 10)

• Fotbal Feminin Baia Mare (loc 8) – Banat Girls (loc 9)

• Piroș Security Arad (loc 7) – Universitatea Galați (loc 11)

 

FRF a precizat că va prezenta programul complet după Ședința Comitetului Executiv din ianuarie 2022.

 

* Foto arhivă: @Ovidiu Dragomir

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ